Over Weening Logistics – Jouw Betrouwbare Partner in Logistiek

Sinds 2009 staat Weening Logistics aan het roer van de logistieke sector. Wat begon als een bescheiden onderneming is uitgegroeid tot een krachtpatser in het dagelijks verzorgen van 7.000 – 15.000 zendingen, allemaal met zorg en precisie afgeleverd bij de consument volgens hun instructies.

In onze beginjaren in 2009 namen we dagelijks tussen de 300-500 zendingen onder onze hoede. Maar de teller heeft inmiddels een verbluffende mijlpaal bereikt: meer dan 2.6 miljoen zendingen in 2022. Deze immense groei hebben we dankzij onze toegewijde collega’s kunnen verwerken, die dag in, dag uit, onvermoeibaar pakketten hebben gesorteerd en bezorgd.

Met elke nieuwe stap in ons succesvolle traject verwelkomen we uitdagingen en kansen. Het jaar 2023 brengt wederom groei, en met groei komen nieuwe horizonten en mogelijkheden.

In een tijd waarin de maatschappij steeds nadrukkelijker vraagt om schonere oplossingen, zetten wij ons volledig in om een positieve impact te maken. Ons wagenpark wordt steeds groener: elektrische bestelbussen en het gebruik van schone HV100 diesel zijn enkele van onze stappen naar duurzaamheid.

Met onze groeiende aantallen zendingen, verwelkomen we graag nieuwe leden in ons team. We zoeken enthousiaste onderaannemers die hun kracht willen bijdragen in de regio Haarlemmermeer, Aalsmeer en Amsterdam, en daarbuiten. Ben jij op zoek naar een betrouwbare zakenpartner die snel uitbetaalt en een samenwerking voor de lange termijn biedt?

Bij Weening Logistics delen we een visie van groei, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Samen bouwen we aan een sterke toekomst in de wereld van logistiek.