Hallo toekomstige partners en chauffeurs!

Bij Weening Logistics zijn we gepassioneerd over het leveren van topkwaliteit logistieke diensten met een hart voor duurzaamheid. We werken samen met vooraanstaande partners zoals DHL en streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! We zoeken onderaannemers met een Euro6 bus, bereid om HVO100 brandstof te gebruiken, voor onze dag- en avondroutes.

Wat bieden wij?

 • Flexibele Dag- en Avondroutes: Kies tussen dagroutes van 11:00 tot 18:00 en/of avondroutes van 17:30 tot 21:30. Wij bieden flexibiliteit in werkuren.
 • Snelle Betaling: Krijg betaald binnen 6 werkdagen na een gewerkte week, of als je in een van onze bussen rijdt, binnen 4 weken.
 • Verantwoordelijkheid naar de Planeet: Door HVO100 te tanken, draag je bij aan een groenere wereld.

Wie zoeken wij?

 1. Flexibele Chauffeurs voor Dag- en Avondroutes: We zoeken chauffeurs die flexibel beschikbaar zijn van dinsdag tot en met zaterdag, zowel voor dag- als avondroutes. De exacte werkdagen en -uren kunnen we samen afstemmen, waardoor er ruimte is voor jouw persoonlijke planning.
 2. Avond- en Zaterdagchauffeurs: Specifiek op zoek naar chauffeurs voor in de avonden en/of op zaterdag? Ook dan hebben we mogelijkheden voor jou.
 3. Chauffeurs voor Onze Bussen: Als je liever in een van onze bussen rijdt, vragen we om een flexibele beschikbaarheid van minimaal 5 dagen en 3 avonden ( zaterdag is een verplichte dag ), maar de invulling hiervan is in overleg.

Jouw Profiel:

 • Euro6 Bus: Je beschikt over een voertuig dat aan de hoogste milieueisen voldoet.
 • Duurzame Brandstof: Je bent bereid om HVO100 te tanken voor een schonere toekomst.
 • Ervaring: Je hebt ruime rijervaring en kent de wegen goed ( indien je gebruikt maakt van onze bussen ).

We leveren in gebieden zoals Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam, en meer. Ideaal woon je in de buurt van onze vestigingen in Vijfhuizen, Amsterdam of Aalsmeer.

Ben je enthousiast om je aan te sluiten bij een team dat streeft naar kwaliteit en duurzaamheid in de logistiek? Neem contact met ons op voor meer informatie of vul ons onderstaand contactformulier in om je aan te melden. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Aanmeldformulier

  Heb je een eigen bestelbus of wil jij in een bestelbus van ons de opdracht uitvoeren?

  Op welke dagen en avonden ben jij beschikbaar? Er zijn eerdere antwoorden mogelijk